El cost de l'energia (Transició energètica) (Catalan Edition) por Genís Riba Sanmartí

April 1, 2020

El cost de l'energia (Transició energètica) (Catalan Edition) por Genís Riba Sanmartí
Titulo del libro : El cost de l'energia (Transició energètica) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : February 10, 2017
Autor : Genís Riba Sanmartí
Número de páginas : 124
Editor : Ediciones Octaedro

El cost de l'energia (Transició energètica) (Catalan Edition) de Genís Riba Sanmartí está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Genís Riba Sanmartí con El cost de l'energia (Transició energètica) (Catalan Edition)

El desenvolupament de la societat industrial al llarg dels últims 250 anys s'ha basat en l'accés a fonts d'energia abundants i barates en forma de combustibles fòssils (petroli, carbó i gas natural). Aquest llibre explica l'efecte que ha tingut l'ús extensiu que se n'ha fet en les economies mundials i la gran quantitat de diners i interessos que mou el comerç de matèries primeres energètiques. L'anàlisi que hem dut a terme desvela l'alarmant dependència que té Europa Occidental, i Catalunya en particular, de les importacions d'energia i l'enorme esforç econòmic que això suposa. Si hi afegim els signes d'exhauriment que comencen a mostrar els combustibles fòssils, i en especial el petroli, es fa evident que no podem seguir amb el model energètic actual.

Els costos d'obtenir l'energia dels combustibles fòssils no són només econòmics, sinó que cal considerar també els devastadors efectes que el seu ús té en el medi ambient i en el nostre entorn. És per tot això que, des d'aquest estudi, es proposa impulsar una transició energètica cap a un model basat en energies renovables que ajudi a reduir els costos econòmics, ecològics i socials de la nostra energia.